Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی صفایی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه فرودگاه تبریز به صورت Open Sky و 24 ساعته عملیاتی است، گفت: این فرودگاه به دلیل واقع شدن در مرز و کریدور هوایی بین المللی در ارایه خدمات ناوبری، رادار و هوانوردی به پروازهای داخلی و بین المللی به ویژه پروازهای عبوری بین المللیOver Fly که اغلب از مبدا کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیای جنوب شرقی و آسیای میانه و برعکس انجام می شود، نقش بسیار مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: یکی از پروژه های مهم فرودگاه تبریز، توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی وی های ارتباطی با اعتباری افزون بر 300 میلیارد ریال از محل اعتبار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی است که با اتمام آن ظرفیت پذیرش پارکینگ هواپیمای فرودگاه تبریز به بیش از 2 برابر افزایش می یابد.
صفایی گفت: همچنین پروژه توسعه ترمینال 3 فرودگاه تبریز را در دست اجرا داریم که طی آن ترمینال 3 فرودگاه تبریز با هزینه ای افزون بر 50 میلیارد ریال از محل اعتبار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به مساحت 800 مترمربع توسعه می یابد.
وی درباره برنامه های فرودگاه شهید مدنی تبریز در سال 98 اعلام کرد: مهم ترین برنامه این فرودگاه در سال 98 آغاز عملیات احداث ترمینال بین المللی 14000 مترمربعی است که طبق برنامه ریزی های انجام شده با مشارکت بخش خصوصی به انجام می رسد.
وی خاطرنشان کرد: سوم خرداد 98 شاهد بهره برداری از دو پروژه مهم(پروژه توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی وی های ارتباطی فرودگاه و پروژه توسعه ترمینال 3 فرودگاه تبریز) خواهیم بود.
صفایی در خصوص برنامه های فرودگاه سهند نیز گفت: با توجه به لزوم برقراری پروازهای زیارتی که همواره یکی از درخواست های مردم منطقه بوده است رایزنی های گسترده ای برای ایجاد جایگاه سوخت در این فرودگاه با فرمانداری شهرستان مراغه انجام شده و همچنین به دنبال رایزنی برای برقراری مجدد پروازهای فرودگاه سهند هستیم.
وی اعلام کرد: اکنون هر هفته 250 پرواز (40 پرواز خارجی ، 210 پرواز داخلی) از این فرودگاه توسط شرکت های هواپیمایی ایران ایر، ایرتور، آتا ایر، آسمان، کاسپین، کیش ایر، ماهان، ترکیش ایر، قشم ایر، زاگرس، معراج، وارش، کارون، سعودی و خدمات هندلینگ آرمان به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، کیش، بندرعباس، اهواز، کرمان، رشت و عسلویه در مسیرهای داخلی و استانبول، بغداد، باکو، جده، مدینه، آدانا، قاضی انتب، ازمیر، اسپارتا در مسیرهای بین المللی انجام می شود.
3071
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 بخش خصوصی جنوب شرقی قشم کشورهای عضو اتحادیه اروپا استانبول 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار

تین نیوز

سهم بخش حمل و نقل ریلی در جابجایی بار در سال 1401 تنها 8 درصد بود.

به گزارش تین نیوز، به تازگی کتابچه عملکرد، پایش و کنترل آماری اهم شاخص های کلیدی وزارت راه و شهرسازی در 12 ماهه سال 1401 ، منتشر شده است.

در این کتابچه و در بخش بررسی سهم بخش های مختلف حمل و نقل در جابجایی مسافر، بار و ترانزیت در سال 1401 مشخص شده که در این سال، سهم بخش حمل و نقل ریلی در جابجایی بار 8 درصد بوده است.

در همین سال بخش حمل و نقل جاده ای سهم 92 درصدی از جابجایی بار را به خود اختصاص داده است.

در بخش ترانزیت کالا نیز، سهم بخش حمل و نقل ریلی در ترانزیت کالا 13 درصد و سهم بخش جاده ای 87 درصد بوده است.

در جابجایی مسافر نیز، حمل و نقل ریلی تنها 17 درصد از سهم جابجایی مسافر را به خود اختصاص داده و این در حالی است که بخش حمل و نقل جاده ای 72.4 درصد از جابجایی مسافر را به عهده داشته است.

سهم بخش حمل و نقل هوایی در جابجایی مسافر نیز 10.6 درصد بوده است.

به گزارش تین نیوز، بر اساس آنچه در کتابچه عملکرد، پایش و کنترل آماری اهم شاخص های کلیدی وزارت راه و شهرسازی در 12 ماهه سال 1401 ، آمده است: همچنین مقایسه عملکرد سال 1401 شاخص های بخش حمل و نقل ریلی با بهترین رکورد ثبت شده طی 10 سال گذشته نشان می دهد، در سال 1401 جابجایی بار ( کل ) ریلی نسبت به سال بهترین رکورد ( سال 1399)  14 درصد کاهش عملکرد داشته است.

مقایسه عملکرد سال 1401 شاخص های بخش ریلی با بهترین رکورد ثبت شده طی 10 سال گذشته، نشان می دهد در سال 1401 ترانزیت ریلی نیز نسبت به بهترین سال رکورد ( سال 1400 ) 26 درصد کاهش عملکرد داشته است.

قابل ذکر است جابجایی مسافر ریلی در سال 1401 نسبت به بهترین سال رکورد ( سال 1398 ) به میزان 5 درصد افزایش عملکرد داشته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • اجرای شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • ◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا