Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدحسین فرهنگی روز چهارشنبه در آیین معارفه مدیرکل جدید فرودگاه های آذربایجان شرقی با بیان اینکه فرودگاه تبریز یک فرودگاه بین المللی و دارای بیشترین پرواز بعد از فرودگاه امام خمینی تهران است، افزود: فرودگاهی که پرواز بین المللی دارد، شایسته نیست بدون ترمینال خارجی باشد.

عضو هیأت مدیره و راهبر عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌های کشور و ناوبری هوایی نیز در این مراسم اظهار داشت: زمانی معضل اصلی فرودگاه تبریز باند فرودگاه و ترمینال بود که همه اینها تا حد زیادی برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین اسفندیاری با بیان اینکه سیستم های راداری و فنی فرودگاه بین المللی تبریز به بهترین نحو بازسازی شده اند، افزود: امیدوارم مدیر کل جدید فرودگاه‌های آذربایجان شرقی مساله ترمینال بین المللی را هر چه سریع تر حل کند و در ساخت آن ظرفیت ۲۰ سال آینده را در نظر بگیرد.

وی با بیان اینکه شبکه حمل و نقل هوایی موثرترین راه ارتباط تجاری، علمی و تخصصی است، گفت: شبکه پروازی تبریز هم باید به شبکه داخلی وصل شود و هم از نظر پروازهای خارجی توسعه یابد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز اظهار داشت: آذربایجان شرقی به دلیل همسایگی با کشورهای همجوار انتظارات بیشتری از فرودگاه تبریز وجود دارد، و در مقایه با فرودگاه های همسطح وضعیت فرودگاه تبریز قانع کننده نیست.

جواد رحمتی با بیان اینکه به دلیل محدودیت های قانونی امکان کمک از اعتبارات استانی وجود ندارد، افزود: از اداره کل فرودگاه های کشور انتظار این است که تبریز را در حد و شان و انتظار از تبریز ببینند.

رامین آذری مدیر کل جدید فرودگاه های آذربایجان شرقی نیز تکمیل و به سامان رسیدن ترمینال جدید فرودگاه را از جمله اهداف خود برشمرد و گفت: ارتقا کیفیت فرودگاهی و هوانوردی نیز جزو برنامه‌هایم قرار دارد.

وی با بیان اینکه اگر بتوانیم خدمات بهتری ارایه دهیم بطور قطع مسافران بیشتری از فرودگاه ها استفاده می‌کنند که منجر به توسعه هوانوردی می‌شود، افزود: دریافت گواهینامه فرودگاه ها نیز جزو اولویت‌ها می باشد.

در این آیین رامین آذری به عنوان مدیرکل جدید فرودگاه‌های آذربایجان شرقی منصوب و از خدمات مصطفی صفایی تجلیل شد.

فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز بزرگترین فرودگاه ناحیهٔ شمال غرب ایران است؛ این فرودگاه به صورت ۲۴ ساعته عملیاتی بوده و به‌جهت واقع شدن در مرز و کریدور هوایی ایران به اروپا و آسیای میانه از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

نام این فرودگاه بر اساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی از فرودگاه بین‌المللی تبریز به فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز تغییر داده شد.

فرودگاه بین‌المللی تبریز در ارتفاع ۱٬۴۹۴ متری از سطح دریا قرار گرفته و در زمینی به مساحت ۴۲۰ هکتار گسترده شده‌است.

در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱۴٬۲۳۶ نشست و برخاست هواپیما در این فرودگاه انجام و ۱٬۷۶۸٬۳۹۸ کیلوگرم بار و ۴ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۸۰۰ نفر مسافر از طریق آن جابجا شد.

۶۱۳۲/‏۵۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرودگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۰۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران

کنستانتینیو چیونگا در دیدار با مسئولان گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به تراکتورهای۴۷ و ۷۵ اسب بخار تولیدی تراکتورسازی اشاره کرد و افزود: تراکتور‌های ایرانی از لحاظ کمی و کیفی فراتر از تولیدات بسیاری از کشور‌ها پیشرو در این صنعت است.

وی همچنین صنعت داروسازی ایران را نیز منحصر به فرد دانست و گفت: تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه استفاده می‌شود که بسیار راضی کننده است.

وی روابط کنونی ایران و زیمبابوه را مطلوب دانست و اظهار کرد: این روابط باید در زمینه‌های اقتصادی بیش از پیش توسعه یابد.

کنستانتینیو چیونگا چند روز پیش با رئیس جمهور و معاون اول رییس جمهور کشورمان نیز مذاکراتی داشته است. پیش از این تراکتورسازی ایران آمادگی ایجاد خط مونتاژ در زیمبابوه را اعلام کرده بود.

 تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرز‌های ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است و در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • حضور اسکواش باز البرزی در اردوی تیم ملی دختران جوان و نوجوان
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند