Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج شهین باهر روز پنجشنبه در جلسه هیات مدیره اتحادیه سازمان های پایانه های شهرداری های کشور، افزود: با اتصال ایستگاه قطار شهری و راه آهن به پایانه مسافربری تبریز به دنبال ایجاد حمل و نقل ترکیبی در این نقطه از شهر هستیم.

وی با بیان اینکه حوزه حمل و نقل در بین ۳۰۰ خدمت مختلفی که شهرداری ها به مردم ارایه می دهند، از اهمیت بسیاری برخوردار است، اظهار داشت: هدف ما ایجاد حمل و نقل ایمن، ارزان و راحت برای شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهین باهر با اشاره به اینکه بیشترین سهم هزینه های ایاب و ذهاب مردم متعلق به دولت است، یادآوری کرد: امروز با توجه به عدم پرداخت کامل سهم حمل و نقل از بودجه عمومی دولت، شهرداری ها برای تامین نیازهای مردم در این حوزه مشکلات زیادی دارند.

وی با تاکید بر همدلی و وحدت شهرداری ها برای حل و فصل مشکلات اعتباری و بودجه ای، گفت: همه باید در زمان تنظیم بودجه جدی تر عمل کنیم و کارها را با هم پیش ببریم تا در بودجه سال ۹۹ کشور منافع شهرداری ها تامین شود.

شهردار تبریز ادامه داد: به عنوان نمونه با همدلی و همکاری که بین شهرداری ها طی سالجاری اتفاق افتاد، موفق شدیم طرح جامع مدیریت شهری را به کمیسیون مربوطه در مجلس شورای اسلامی برگردانیم تا حقوق شهرداری ها نادیده گرفته نشود.

شهین باهر اضافه کرد: باید از ظرفیت نمایندگان مجلس در تمام شهرها استفاده کنیم تا بتوانیم منافع و منابع شهرداری ها را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه از مدیران پایانه ها انتظار می رود با نوآوری بتوانند خدمات نوین به شهروندان ارایه کنند، افزود: ما در خصوص پایانه مرکزی تبریز قصد داریم با اتصال ایستگاه مترو، راه آهن و اتوبوس، حمل و نقل ترکیبی را ایجاد کنیم تا مردم بتوانند از این خدمات به صورت همزمان بهره مند شوند.

به گزارش ایرنا، ترمینال مسافربری مرکزی تبریز با مساحت ۱۲ هکتار، ظرفیت ۶۰۰ دستگاه اتوبوس و ۶۰۰ دستگاه سواری به عنوان بزرگترین و مدرن ترین پایانه در کشور به شمار می رود که دارای امکاناتی همچون ۵۴ باب غرفه، ۳۴ باب مغازه زیرزمینی، اقامتگاه رانندگان است.

مراکز خدمات عمومی و رفاهی، سالن انتظار، سالن مسافرگیری، محل بازی کودکان، اتاق مادر و کودک، نمازخانه، سالن‌های انتظار و مسافرگیری، ۱۸ گیشه بلیت فروشی، رستوران، کافی شاپ و فود کورت، کتابخانه، بخش اداری، شعب بانک، پارکینگ خودروهای سواری با ظرفیت ۹۰۰ دستگاه خودرو، آسانسورهای پنج‌گانه و پله‌های برقی از بخش‌های مختلف طبقه‌بندی ترمینال مرکزی تبریز است.

۳۰۳۸/‏۵۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است

به گزارش خبرنگار مهر، سیدانور رشیدی عصر یکشنبه در نشست مدیران و معاونین شهرداری سنندج با اعضای شورای اسلامی شهر سنندج با تبریک نهم اردیبهشت اظهار کرد: حوزه کاری در شهرداری‌ها به دلیل محدودیت‌های مالی و گستره انتظارات مردم بسیار سخت است اما برنامه‌های شهرداری در سال‌جاری بر سه مبنای کارهای، کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت تعریف می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای برنامه‌های یاد شده زمینه خدمت‌رسانی بیشتر به شهر و شهروندان را فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی اقدامات شهرداری در راستای ایجاد زیرساخت‌ها مانند اجرای ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در راستای هوشمندسازی شهر، هدایت آب‌های سطحی، احداث سوله برای ساماندهی بازیافت و سگ‌های بلاصاحب و غیره انجام شده که شاید برای مردم مشهود نباشد، اما اینها اقدامات زیرساختی هستند که در آینده نتایج آن به نفع شهر و شهروندان خواهد بود.

وی با بیان اینکه پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی انجام شده است، افزود: همگام‌سازی و به روز رسانی اقدامات در شهرداری الکترونیک جزو اولویت ما بود که استارت آن زده شد و در حال حاضر ۱۰۰ درصد جلو رفته و قطعاً تحقق شهرداری الکترونیک گام بلندی در شفاف‌سازی، کاهش فساد اداری و غیره خواهد بود.

رشیدی گفت: با تلاش تمام مجموعه مدیریت شهری و همراهی شوراها شاخص‌های خدمات‌رسانی در حوزه‌های مختلف از جمله آسفالت، سرانه فضای سبز، شهرداری هوشمند، برنامه‌ها و اقدامات فرهنگی، ایجاد زیرساخت‌های ورزشی و غیره ارتقا پیدا کرده و می‌توانیم با سند کاملاً ارائه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی وانت‌های میوه فروش را در سال ۱۴۰۱ در سطح قابل قبول اجرا کردیم و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۱۵ اردیبهشت ماه جاری ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سطح شهر اجرا خواهد شد.

به گفته وی، در این راستا ۵ نقطه‌ای که در راستای استقرار وانت‌های میوه فروش قبلاً در نظر گرفته شده بود به ۱۰ نقطه افزایش یافته است و امیدواریم شاهد اجرای قابل قبول این طرح در سنندج باشیم.

شهردار سنندج با تاکید براینکه برنامه ریزی‌های خوبی هم برای ساماندهی دست فروشان صورت گرفته است، عنوان کرد: تمام توان خود را در راستای اجرای کامل ساماندهی دستفروشان انجام خواهیم داد و در این راستا نیازمند همراهی دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف است.

شهردار سنندج اجرای پارک‌های ۳۶ هکتاری پیرچنار، ۲۰ هکتاری نیشتمان و سه هکتاری نایسر و۲۰ پارک درون محلی را از اقدامات مدیریت شهری برای افزایش سرانه فضای سبز در سال‌جاری برشمرد و گفت: در راستا رفع مشکلات ترافیکی، تقاطع غیر همسطح محمدی، بلوار ۲۴ متری توس نوذر امسال اجرا می‌شود.

کلنگ‌زنی دو پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی هسته مرکزی شهر و چندین پروژه عمرانی از برنامه‌های امسال شهرداری است که توسط رشیدی در این نشست مطرح شد.

کد خبر 6091391

دیگر خبرها

  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • ترمینال و پایانه‌های مسافربری تبریز کجا هستند؟
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • نماینده تبریز: شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • افزایش حقوق سربازان به اجرا در می آید؟
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است