Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در پی شیوع موج ویروس کرونا در سراسر کشور و به‌تبع آن در استان آذربایجان شرقی تلاشی همه‌ جانبه از سوی مسئولان و مردم جهت مقابله با این بیماری فراگیر آغاز شده و تقریباً همه مردم به نحوی درگیر موضوع هستند. ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۹ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، کووید 19 چند وقتی است در مناطق مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی جولان می‌دهد و به عقیده کارشناسان و متخصصان پزشکی باید این بیماری را جدی گرفت  اما بررسی‌ها نشان می‌دهد هنوز خیل عظیمی از مردم آذربایجان شرقی این ویروس را جدی نگرفته‌اند، شلوغی خیابان‌ها حکایت از این دارد اما به اعتقاد متولیان بخش سلامت کرونا مهم ترین چالش سلامت در یک قرن اخیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تداوم تعطیلی پایانه‌های مسافربری تبریز

حسین عادلی سعیدآباد مدیرعامل پایانه‌های مسافربری شهرداری تبریز اظهار داشت: این مراکز مسافربری شامل منطقه شمال غرب و ترمینال بزرگ این شهر تا 23 فروردین جاری تعطیل است و هیچ گونه خدماتی به مسافران بین شهری نخواهند داد.

وی افزود: اقدامات پایانه‌های مسافربری تبریز بر اساس مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا انجام می‌شود که بر این اساس ترمینال تبریز و شمالغرب تا 23 فروردین ماه هیچ‌گونه خدماتی ارائه نمی‌کنند و به شرکت‌های تعاونی اتوبوس اعلام شده تا صورت‌حساب مالی خود را تا اردیبهشت ماه به تأخیر اندازند.

مدیرعامل پایانه‌های مسافربری شهرداری تبریز در ادامه خاطر نشان کرد: در کنار محدودیت‌هایی که در سطح جاده‌ها برای تردد خودروها اعمال می‌شود، تردد کلیه اتوبوس‌های مسافربری از ترمینال شمال غرب و مرکزی تبریز و بالعکس ممنوع است و از شهروندان خواهشمندیم به ترمینال مراجعه نکنند.

عادلی با اشاره به اینکه افرادی خارج از ترمینال‌های تبریز اقدام به مسافرگیری می‌کنند، این اقدام را غیرمجاز توصیف و اضافه کرد: پلیس راه و اداره کل راهداری آذربایجان شرقی باید از این کار جلوگیری کنند.

مدیرعامل پایانه‌های مسافربری شهرداری تبریز به انجام اقدامات بهداشتی در داخل ترمینال‌های تبریز اشاره کرد و افزود: از 4 اسفند ماه ضدعفونی ترمینال به صورت 3 بار در شبانه‌ روز انجام می‌شود و نیروهای شبکه بهداشت و هلال احمر نیز در پایانه مسافربری حضور داشته و مسافران ورودی و خروجی را غربالگری می‌کردند.

عادلی ادامه داد: تاکنون هیچ یک از رانندگان مجاز اتوبس‌های بین شهر مسافربری در تبریز مبتلا به کرونا نشده‌اند و مجموعه ترمینال تبریز سعی دارد بالاترین تدابیر بهداشتی را  رعایت کند تا از شیوع گسترده کرونا در بین مردم جلوگیری شود.

وی در پایان گفت: پس از 23 فروردین نیز اگر ممنوعیت‌های جدید اعمال شود، هیچ خدماتی به مردم ارائه نخواهد شد.

توقیف 133 خودرو در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی

سردار حسین عبدی فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی اظهار داشت: با استقرار 71 پست ایست و بازرسی پلیس در مبادی ورودی و خروجی شهرستان‌های استان از ورود خودروهای غیربومی جلوگیری و از خروج خودروهای عازم به خارج از شهرستان‌ها نیز ممانعت می‌شود.

وی افزود: از ابتدای اجرایی شدن طرح فاصله گذاری اجتماعی از ورود 19 هزار و 350 خودرو به سحوزه سرزمینی آذربایجان شرقی جلوگیری شده و از خروج 21 هزار و 135 خودرو از شهرهای استان نیز ممانعت شده است.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی تصریح کرد: تعداد 133 دستگاه خودروی متخلف در طرح فاصله گذاری اجتماعی توقیف و تعداد یک هزار و 491 دستگاه خوردو نیز اعمال قانون شده‌اند که بنای پلیس بر تذکر به رانندگان بوده است ولی برخی از رانندگان که اصرار به تخلف و ممانعت از دستور پلیس داشته‌اند جریمه و یا توقیف شده‌اند.

دادستان کرمان: عدم اجرای مصوبات ستاد کرونا پیگرد قانونی داردفرمانده سپاه اصفهان: همبستگی مردم تا پایان بحران کرونا ادامه داردآخرین اخبار کرونا در شهرکرد| از انسداد پارک‌ و آرامستان‌ها تا ضدعفونی سطح شهر و میدان میوه و تره بار

سردار عبدی در ادامه گفت: طی مدت اجرای طرح از 8 فروردین تا کنون نظارت بر اماکن و مجتمع‌های رفاهی که کانون تجمعات هستند، افرایش یافته که در همین راستا 650 واحد صنفی متخلف که به تذکرات پلیس توجه نکردند پلمب و به یک هزار و 200  واحد صنفی متخلف تذکرات لازم داده شد و از  975 واحد صنفی متخلف نیز تعهد گرفته شد و برای 312 واحد دیگر نیز اخطار پلمب صادر شد.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی در پایان ضمن تشکر از تلاش‌های کارکنان پلیس در راستای مقابله با بیماری کرونا و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی از همکاری آحاد مردم با پلیس نیز قدردانی و از آنها خواست تا برای قطع زنجیره این بیماری از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند.

ضدعفونی منازل بیماران کرونایی در تبریز

علیرضا اصغری مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز اظهار داشت: منازل بیماران کرونایی در تبریز ضدعفونی شده و پسماندهای آنها با ماشین آلات مجهز و پیشرفته جمع‌آوری می‌شود.

وی افزود: طبق دستور شهردار تبریز خانواده‌هایی که بیمار کرونایی دارند، منازلشان ضدعفونی و سمپاشی شده و کیسه‌های مخصوص زباله به آنها داده می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز خاطر نشان کرد: علاوه بر این پسماندهای خانگی این خانواده‌ها به صورت جداگانه و توسط خودروهای ویژه حمل پسماند جمع آوری خواهد شد.

اصغری با اعلام اینکه خانواده‌هایی که بیمار کرونایی دارند می‌توانند با 137 تماس بگیرند، اذعان کرد: تمامی عوامل سازمان مدیریت پسماند به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به شهروندان عزیز و به خصوص خانواده‌هایی که بیمار کرونایی دارند، هستند.

توزیع 11 هزار ماسک بین نیازمندان بستان آباد

حسن امینی بیرامی فرمانده سپاه بستان آباد در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: مهم‌ترین اولویت اصلی بسیج، حضور حداکثری برای ریشه کن کردن ویروس کرونا است.

وی افزود: توزیع 600 بسته غذایی شامل برنج،روغن،گوشت و سایر اقلام غذایی در بین نیازمندان، با کمک خیرین از اولین اقدامات این ناحیه برای کمک به اقشار کم برخوردار است.

فرمانده سپاه بستان آباد در ادامه خاطر نشان کرد: گند زدایی در اکثر روستاهای شهرستان با همکاری دهیاری‌ها و رصد 98 درصد مردم شهرستان در قالب طرح غربالگری ملی با تب سنجی و کسب اطلاعات از طریق تلفن  از دیگر اقدامات بسیج برای مقابله با ویروس کرونا است

امینی بیرامی در پایان از توزیع 11هزار  ماسک تولید شده در کارگاه‌های تولیدی بسیج و توزیع ماسک به همراه مواد ضد عفونی کننده در بین مردم و به خصوص اقشار کم درآمد خبر داد و گفت: نصب 100متر بنر و چاپ انواع بروشور، عکس نوشته و پوستر برای مقابله با کرونا  اقدامات صورت گرفته در خصوص آگاهی بخشی به مردم است.

انتهای پیام/115/ ز

R7887/P/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح فاصله گذاری اجتماعی پایانه های مسافربری آذربایجان شرقی شهرداری تبریز خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی احمد حمزه زاده در نشست ستاد احیای ربع رشیدی تبریز مساحت عرصه و اعیانی این اثر باستانی و تاریخی در تبریز را طبق اسناد کهن بیش از ۹۰ هکتار اعلام و اظهار کرد: این محل در طول هفت قرن همواره مورد تهاجم و دستبرد حکومت‌ها و جوامع محلی قرار گرفته و در زمان حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیا است.

به گفته وی در سال‌های اخیر و با مساعدت نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف بیش از یازده هکتار این مجموعه تملک و آزادسازی شده است.

حمزه زاده با اشاره به اجرای پنج فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در مجموعه ربع رشیدی ادامه داد: این مجموعه در سال ۱۳۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

وی جلوگیری از ساخت و ساز‌ها در حریم محوطه و تلاش برای تملک اماکن واقع در حریم از جمله پمپ بنزین خیابان عباسی را از رویکرد‌ها و اهداف اصلی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی برشمرد.

حمزه زاده اراضی محوطه ربع رشیدی را مهم و حساس از نظر باستان شناسی یاد کرد و گفت: به دلیل اهمیت موضوع راه دسترسی از کف خیابان تا برج ربع رشیدی با پلکان‌های چوبی و با فاصله از سطح خاک پوشانده شده است تا مراقبت‌های لازم و کافی از این محوطه به عمل آید.

وی گفت: هر گونه اقدام مرمتی و ایجاد امکانات رفاهی برای گردشگران در ربع رشیدی با استفاده از سازه‌های برگشت پذیر به طبیعت ممکن است.

محوطه تاریخی ربع رشیدی که از آن به عنوان نخستین دانشگاه بین المللی جهان یاد شده و قدیمی‌ترین موقوفه ایران است، در قرن هشتم هجری قمری به دستور خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی ساخته شد و به همین علت این شهرک را رشیدیه یا ربع رشیدی نامیدند و به جز چند بنای فرو ریخته متعلق به دوره صفویه، چیز دیگری از آن همه عظمت و زیبایی باقی نمانده است.

هم اکنون تپه‌ای گردمانند در قسمت شمال شرقی تبریز و در دامنه کوه سرخ و سر به فلک کشیده عینـالی (عون بن علی) و در انتهای خیابان عباسی به چشم می‌خورد که حدود ۷۰۰ سال پیش شهرکـی زیبا و باشکوه، دارای ۳۵ هزار واحد مسکونی و یک هزار و ۵۰۰ مغازه و حمام بهداشتی و کارخانه‌های نساجی، رنگرزی، کاغذسازی و ضرب سکه بود و جمعیتی بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر در آن سکونت داشتند.

این شهرک دانشگاهی در نوع خود بی نظیر و منحصر به فرد در جهان و به عنوان یک مرکز علم، صنعت، پرورش طبیبان و دانشمندان زبانزد تاریخ نویسان بود.


دیگر خبرها

  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • حضور اسکواش باز البرزی در اردوی تیم ملی دختران جوان و نوجوان
  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود